STAPELKORTING

25/05/2022

STAPELKORTING opent op 25 mei vanaf 20:00 hun art-fair deuren met een grandioze opening. Te bewonderen in Kunstruimte de Melkfabriek. Deze groepstentoonstelling is samengesteld door een groep startende kunstenaars. Een werk/opbouwweek volgde waar de kunstenaars met elkaar de sfeer oproepen. Er is een mooie samensmelting ontstaan waar de werken variëren van materiële en/of immateriële kwaliteiten. Te zien op 25, 26 en 28 mei.

26 mei 15:00 – 17:00
28 mei 13:00 – 16:00
@kunstruimtedemelkfabriek

STAPELKORTING // Vier startende makers, een Quadrupel bonus deal. Samen hebben ze een ongerepte nieuwsgierigheid naar intellectuele stapels kunst en knallende esoterische deals, vier dagen lang voor een straatprijs te ervaren in kunstruimte de Melkfabriek! De samensmelting van hun toewijding naar de paradigma’s van de menselijke conditie, verwerkt in een collectie opgestapelde individuele werken. Stapel het voordeel naar genoegen met op locatie beschikbare ‘korting’splakkers, om te kijken- kijken maar niks te kopen. Get them while they are hot!

*U plakt zelf de korting*

Betreden is op eigen risico. Stapelkortingen is niet verantwoordelijk of aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van informatie. Zal geen aansprakelijkheid aanvaarden voor materiële en/of immateriële schade van welke aard dan ook, welke direct of indirect voortvloeit op het betreden van de expositie. Wij willen daarna toch weer de zware lucht van terpentijn in onze antikraakateliers opeten!

Met werken van:
@_thijme_ (Thijme Maassen)
@jelle_veldhuis (Jelle Veldhuis)
@mrtnvrzl (Martijn Verzijl)
Maurice Vanderfeesten (maar de s is stil)