SALON

31/03/2022

WE’RE BACK, WITH LE SALON INCONNU! // Op 31 maart gaan wij de boel weer op stelten zetten, want wat hebben wij het gemist om opkomende makers in het zonnetje te zetten! Dit gaan wij doen met Le Salon Inconnu, waar iedereen onder het genot van een drankje een kunstwerk kan tonen waar ze trots op zijn!

Le Salon Inconnu toont een wereld waarin je verwonderd wordt door muren die vol hangen en tafels die vol liggen met werken van alle deelnemers. Kris kras door elkaar en van boven naar beneden, net zoals de omhooggevallen Fransen dat deden in de 19e eeuw! Daarnaast zie je ook de kunstenaar erachter, een soort Anti-Netwerk-Borrel waarin je niet alleen de leden van Ongekend ontmoet, maar ook kunstenaars die in en rondom Den Bosch actief zijn.
Lijkt het je wat om jezelf maar vooral je werk in het zonnetje te zetten? Kennis te maken met een nieuwe en bestaande generatie kunstenaars? En met elkaar te proosten op alle mooie dingen die Ongekend nog voor jullie in petto heeft?
Kom dan op 31 maart tussen 17:00 en 22:00 langs bij de Cactus (Tramkade 26, Den Bosch) met een werk dat onder je arm past! Dit mag zowel 2D als 3D zijn, van film tot sculpturen: niks is te gek! Tot dan!

Foto credit: @vandenboschdesign