Residentie Isa en Isa

24/07/2022

De tweede residentie is van start gegaan, deze keer zijn dat @isazosia en @isaverp. In deze werkperiode gaan zij zich bezig houden met het onderwerp familie.

“Elk huisje heeft zijn kruisje, er is altijd wel wat. Wat is er toch altijd? Bij geboorte had ik een ooievaarsbeet, en jij hebt dat nu nog steeds. Wat een toeval dat we al die toevalligheden delen. Middels wedergeboorte vind ik mezelf constant door jou, stiekem hoop ik dat ik haar nooit vinden zal. Samen zitten we aan de eettafel, en ook zoals die vroeger was. Hoe waren die ruzies daar toen? Ik hoor zo bij jou, mama. En alles waar jij bij hoort, ik hoor ook bij waar je niet bij wilde horen. Ik ben een papa’s kindje en een mama’s kindje. Maar ook zonder, wat denk jij? Wie zoekt zal vinden, maar waar is het dan? Als iemand jou roept kijk ik ook om. Als jij gaat ga ik ook.”

“voor isa,

de dingen die jij het liefste niet ziet, zie ik in overvloed. ik ben zo maar jij bent gewoon zo doordat zij zo was. ben ik dan net zoals jij? ik vertel niet alles want ik weet dat jij dat ook niet doet. familieverhoudingen zonder familie.

van isa”

Nieuwsgierig naar meer? Volg het verhaal via @Ongekend.ongekend en houdt @isae.nisa socials in de gaten!