GEHALTE

19/09/2019

KLIK OP DE BOVENSTAANDE LINK VOOR AFTERMOVIE

Editie #9 

Hartverwarmend, meeslepend en adembenemend zijn de woorden die GEHALTE waarde geven. Een performance avond waar de performers hun kwaliteiten hebben kunnen inzetten om bezoekers mee te nemen naar hun eigen wereld. Prikkelende en openhartige momenten, samengebracht in een langdurige reeks handelingen die elk hun eigen identiteit hadden maar wel op elkaar aansloten.

Diepgaande, intieme uitlopende performances die de bezoekers hebben doen verwonderen en bewonderen. In het bezit van interactieve elementen, waar de kracht van de performers zat om bezoekers niet alleen mee te nemen naar hun eigen wereld maar er ook deel van uit te laten maken. 

Het was een warme samenkomst met ruimte voor eigen inbreng en live muziek. Centraal stond het directe contact tussen performer en de bezoekers. Een dialoog aangaan om een beter beeld te krijgen wat de achterliggende gedachte is van de kunstenaar. 

Met performances van Charlotte H.R. Bol, die de avond opende en afsloot. Als ook Robbert Brinkman, Kasper van Tol, Justin R. Croes, Fabian en Anna en Judith. In samenwerking met Academie voor Beeldvorming.